Partnereink

maroki

Mároki

Lekvárok, szörpök, savanyúságok

Márok egy baranyai megyei kis település, ahol az idős asszonyok régi receptjei alapján készítenek élelmiszereket saját termesztésű gyümölcsökből és zöldségekből.

Ezek a szörpök, lekvárok és savanyúságok valóban hagyományos, házias ízűek!

Készülnek a cukormentes szörpök is!

borza

Borza

Szappanok, krémdezodorok, test- és ajakápolók

A családi manufaktúra 2011 óta állít elő kizárólag természetes alapanyagból készült NATÚR szappanokat, kozmetikumokat.

Minden termék kézzel készül, hagyományos eljárással. A csodás illatokról illóolajok, fűszerek gondoskodnak, a káprázatos színeket pedig agyagok, fűszer és gyógynövények felhasználásával érik el.

kanalka

Kanálka

zöldségszószok

Vásárlóként igazi „zöld választás” a Kanálka Manufaktúra.

A királyhegyesi műhelyben hazai alapanyagokból készülnek az adalékanyagmentes tésztaszószok, sült zöldségek, gyümölcsös chutneyk, izgalmas zöldségkrémek. EGÉSZSÉGES, ADALÉKMENTES, ÍZLETES!

glulus

Glulu’s

Gluténmentes kekszek, snackek

Minden azzal kezdődött, hogy apukámnak szerettem volna igazán finom, gluténmentes kenyeret sütni. Újdonsült lisztérzékenyekként azt tapasztaltuk, hogy alig volt finom, valóban gluténmentes termék a piacon. Évekig kísérleteztem, mire sikerült otthoni körülmények között igazán jóízű pékárukat sütnöm. Örömmel tölt el, hogy ma már Veletek is megoszthatjuk, kedvenc Glulu’s FreeFrom finomságainkat.

bikalgyongye

Bikal Gyöngye

Homoktövis velő, Héj-mag őrlemény, Héj-tea

Célunk a homoktövisből álló termékek előállítása és megismertetése minél több emberrel! Ezen termékek kizárólag az általunk termesztett homoktövis alapanyagaiból készülnek!

cudyfutur

Cudy Future

öko tisztítószerek

Célunk, hogy környezetbarát termékeinkkel hozzájáruljunk a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonjuk el az élővilágtól és folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat

cornito

Cornito

Gluténmentes száraztészták, ostyák, zsemlemorzsa

Családi vállalkozásunk profilját, vállalkozásunk neve is rejti, vagyis a glutén mint gabonafehérje mellőzését egyes élelmiszerek gyártása során. Ezzel nyújtva segítséget a lisztérzékenyeknek, cölliákia betegségben szenvedőknek, akik étrendjében nem szerepelhet ez a fehérje, amely megtalálható a búza-, árpa-, rozs-, és zablisztben. Ezért van szügség a kukoricalisztből készült élelmiszerekre, hiszen ma az egészségügyi felmérések alapján Európában minden százötvenedik ember lisztérzékeny.

harmonika

HarMóni

teakeverékek

Nevem Nagy Mónika

A természet szépsége, a növények sokszínűsége, a bennük rejlő kincsek felfedezésének vágya 2011-ben a gyöngyösi főiskolára vitt. Itt tanultam gyógy- és fűszernövény termesztést – feldolgozást. Folyamatosan igyekszem, képezni magam. Jelenleg fitoterápiát tanulok.

2019-ben váltam kistermelővé, mely lehetővé teszi számomra a feldolgozott gyógynövények forgalmazását.

A teák alapanyagai saját termesztésű és vadon termő, primőr fűszer- és gyógynövények, melyeket vegyszermentesen termesztek, körültekintéssel gyűjtök és gondos válogatás követően kíméletesen szárítok.

Közel 40 féle hazai gyógynövénnyel dolgozom.

Készítek monoteákat, teakeverékeket, fűszereket, fűszerkeverékeket, gyógynövényes olajokat, tinktúrákat, szirupokat, illatpárnát.

iztar

Íz-Tár

fűszerkeverékek

A 90-es évek óta foglalkozunk fűszerek és fűszerkeverékek gyártásával. A termékek gluténmentesek és a gyártás során nem használunk adalékanyagokat, színezéket, aromát vagy tartósítószert!

Az óriási választék nagy része saját kísérletezés amellett, hogy az útjaink során gyűjtött ízeket igyekeztünk visszaadni és a magyar hagyományos ételkultúrát megtartani!

bolio

Bolio

hidegen sajtolt olajok

1993-tól gyártunk hidegen sajtolt olajokat családi vállalkozásunk keretében!

2001-től terjesztettük ki profilunkat takarmányolaj gyártásával!

Jelenleg 7 különböző hidegen sajtolt olaj szerepel a termékpalettánkon.