A Kanálka csapatától!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A friss salátaleveleket megmossuk, rámorzsoljuk a mozzarellát apróbb darabokra.
A mangót pépesre turmixoljuk és hozzáadunk ízlésünk szerint annyi chilikrémet, ami számunkra elég pikánssá-ízessé teszi, plusz az olívaolajat. Összekeverjük és a salátát meglocsoljuk vele.
A saláta tetejére pedig rákanalazzuk az üveg sült céklánkat!
Jó étvágyat hozzá!
A Kanálka csapatától!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A vöröshagymákat felaprítjuk és forró olajban üvegesre pirítjuk. Ezután szintén az apróra vágott paprikákat adjuk hozzá, majd, amikor megpuhultak mehetnek bele a paradicsom darabok.
Összefőzzük, hozzáöntjük a Kanálka paprikakrémet, ízlés szerint megsózzuk-borsozzuk. A tojásokat felverjük és a forró lecsóhoz adjuk!
Jó étvágyat hozzá!